Haargroeistimulatie XL Hair®

Haargroeistimulatie XL Hair®

XL Hair® is dé behandeling tegen haaruitval of dunner wordend haar. Het biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en haaruitval effectief te behandelen. XL Hair® stopt haarverlies, stimuleert haargroei en activeert de haarfollikel om weer gezonde haren te produceren, waardoor het volume en kwaliteit van het haar sterk verbetert.

XL Hair® is een “hairbooster” in de vorm van een injectievloeistof, die middels een mesoinjector oppervlakkig geïnjecteerd wordt in de hoofdhuid. Het is een rijke vloeistof van 47 actieve ingrediënten zoals natuurlijke hyaluronzuur, groeifactoren (FGF), vitaminen, mineralen, antioxidanten, peptiden en sporenelementen. De oppervlakkige injecties bevorderen tevens de doorbloeding van de hoofdhuid, welke resulteert in een optimale stimulatie en effectieve reactiviteit van de haarzakjes.

Indicaties voor XL Hair®

  • Alopecia areata (een genetische vorm van kaalheid welke voornamelijk voorkomt bij vrouwen en kinderen)
  • Alopecia androgenetica (mannelijke type kaalheid)
  • Dunner wordend haar
  • Lokale kale plekken
  • Haaruitval, zonder onderliggende ziekten of medicijngebruik

Tijdens de intake wordt de indicatie vastgesteld. Indien je in aanmerking komt voor de XL Hair® behandeling wordt het behandelplan doorlopen.

Resultaat: Een gezonde haarkwaliteit met meer haargroei en volume. De haarzakjes zijn intensief gevoed en gestimuleerd waardoor ze sterk en productief worden.
De meeste mensen ervaren na 4-5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat kleine haartjes zichtbaar wat een goed teken is! Na 6 maanden kan er goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei is ontstaan.

Behandelfrequentie

Een behandelingtraject voor vrouwen bestaat uit 8 behandelingen en voor mannen uit 6 behandelingen, waarbij de eerste 4 behandelingen wekelijks plaatsvinden en daarna eens per twee weken. Bij sommige indicaties kunnen meer behandelingen nodig zijn.

De XL Hair® behandeling wordt alleen in een kuur toegepast. Losse behandelingen worden alleen als onderhoudsbehandeling verricht.

De behandeling kan geoptimaliseerd worden door de ondersteunende producten voor thuis te gebruiken.

Adviezen

  • Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je de kuur volledig afmaakt.
  • Thuis de voorgeschreven ondersteunende producten gebruiken.
  • Geen andere middelen gebruiken gedurende het behandelproces, deze kunnen de behandelresultaten negatief beïnvloeden.
  • Wees geduldig en verwacht niet te snel resultaat, het herstelproces en activatie van de haarzakjes heeft tijd nodig, het kan enkele maanden duren voordat een geactiveerd haarzakje nieuw haar produceert wat uitgroeit en zichtbaar wordt.
Afspraak maken